Visie op betalen zonder contant geld goed voor BOV-Award

Expansie naar het buitenland ondersteund kentering bedrijfsvoering

Alkmaar- Ewout Vet, directeur van Xafax, is door de JCI Alkmaar uitgeroepen tot winnaar van de BOV-Award 2014. BOV staat voor Beste OndernemersVisie. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het lid met de beste visie, originaliteit en onderscheidend vermogen in de markt. De prijsuitreiking vond donderdagavond 18 december plaats tijdens de jaarlijkse (bestuurs-) verkiezingsavond. Daar mocht Ewout Vet ten overstaan van het voltallige bestuur, leden en genodigden de prijs in ontvangst nemen.

Xafax heeft dit jaar een uniek concept geïntroduceerd ter vervanging van de Chipknip. Met de wetenschap dat per 1 januari 2015 de Chipknip zou verdwijnen werd een plan gemaakt. Omdat de concurrentie inmiddels zeer hevig is geworden was het noodzakelijk om met een compleet nieuwe aanpak te komen.

Betalen zonder contant geld

Met de introductie van Xafax NetPay®, een facilitair betaalsysteem waarbij betalen zonder contant geld centraal staat, weet Xafax zich te onderscheiden van haar concurrenten. Het betaalsysteem heeft een vaste prijsstelling waarbij klanten geen transactiekosten betalen. Met Xafax NetPay worden klanten volledig ontzorgd. Zelfs de complete betalingsafhandeling wordt uit handen genomen.

Naast toonaangevend onderwijsinstellingen als Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Zeeland en Tilburg University staan er interessante buitenlandse projecten in België, Zweden, Denemarken en Maleisië in de planning.

Activity Award

Op dezelfde avond heeft de JCI Alkmaar ook de Activity Award uitgereikt aan Dolf Leegwater. Hij kreeg deze beloning voor zijn inzet binnen de diverse activiteiten en commissies van de serviceclub. De activity-award bestaat uit een meter gebak, gemaakt door A.C. de Boer. 

Ewout Vet van Xafax met de BOV-Award 2014

Created by Trefnet  •  Powered by SHARK Connect