ALKMAAR - Advocatenkantoor CKH Advocaten en merkenbureau Registreermijnmerk hebben de BOV-Award gewonnen van de JCI Alkmaar.


BOV staat voor Beste Ondernemers Visie en deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het lid met de beste visie, originaliteit en onderscheidend vermogen in de markt. De uitreiking vond donderdagavond 21 december plaats tijdens de jaarlijkse bestuursverkiezing van de JCI Alkmaar aan mr. Kees Meijer, advocaat/partner van CKH Advocaten en merkgemachtigde/partner van merkenbureau Registreermijnmerk.
CKH Advocaten en het internationaal opererend merkenbureau Registreermijnmerk hebben zich de laatste jaren sterk onderscheiden in de markt door innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en vooruitstrevende dienstverlening aan te bieden. Dat heeft er onder meer in geresulteerd dat beide bedrijven een sterke groei doormaken met inmiddels vestigingen in zowel Alkmaar als Amsterdam. “Ook voor 2018 verwachten wij deze lijn absoluut door te kunnen trekken,” aldus Meijer.

 

Activity Award

De Activity-Award, voor het lid met de grootste ‘actieve’ bijdrage van dat jaar, werd uitgereikt aan Rick Veeken.

JCI University

De JCI University, voor de meest inspirerende en gepassioneerde presententatie, werd uitgereikt aan Jan-Willem van der Hek.

Created by Trefnet  •  Powered by SHARK Connect