Dag van Ruud

Dag van Ruud wederom een daverend succes

Na een succesvolle editie in 2013 heeft de Junior Kamer Alkmaar, bekend van evenementen als het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza en de JCI Challenge, in 2014 wederom de Dag van Ruud georganiseerd. Het evenement is in samenwerking met Monkey Town Alkmaar, Stichting Babyspullen en de Voedselbank met succes georganiseerd.

Van links naar rechts: Rene Pronk, Sebastiaan Westmeijer, Harald Boekel, Ruud Nome, Niels Lubach en Pieter de Boer 

Van links naar rechts: Rene Pronk, Sebastiaan Westmeijer, Harald Boekel, Ruud Nome, Niels Lubach en Pieter de Boer

Ongeveer 130 gezinnen uit de regio Alkmaar, die onder de armoedegrens leven, konden terecht bij Monkey Town Alkmaar om een dagje in de watten te worden gelegd. Terwijl de ouders konden ontspannen met een spelletje bingo, met zeer veel en vooral mooie prijzen, konden de kinderen genieten van het geheel vernieuwde speelparadijs. Het eten en drinken was geheel verzorgd, zodat de gezinnen niets te kort kwamen. Aan het einde van de avond gingen alle deelnemers met een goed gevulde goodiebag, mogelijk gemaakt door de partners van de Dag van Ruud, weer voldaan naar huis.  Zichtbaar was vooral de dankbaarheid en vreugde bij de deelnemers, terwijl ook de organisatoren genoegzaam konden terugkijken op een geslaagd evenement.

Dag van Ruud
De Dag van Ruud is een initiatief van Ruud Nome, (inmiddels) oud-lid van de JCI Alkmaar. Het uitgangspunt is het organiseren van een geheel verzorgde en leuke dag voor een bevolkingsgroep die dit hard nodig heeft en verdient. Om dit evenement jaarlijks mogelijk te maken heeft de organisatie een aantal partners om zich heen verzameld om dit evenement tot een succes te maken. De partners van de Dag van Ruud zijn: Vezet, Bruyn International BV, Braas Brood en Banket, Nic. Oud, Bak Alkmaar, LeKo Expeditie, Zwaluw Groep en McDonald’s.

Created by Trefnet  •  Powered by SHARK Connect