WAT IS JCI ALKMAAR?

JCI Alkmaar is in 1965 opgericht en maakt onderdeel uit van de grootste organisatie ter wereld met de persoonlijke ontwikkeling van haar leden als voornaamste doel: Junior Chamber International. Bij trainingen, zakelijke evenementen, projecten voor goede doelen en bijvoorbeeld internationale congressen bouwen de leden van JCI in een plezierige omgeving aan hun persoonlijke vaardigheden en hun netwerk. 

Wat doet JCI Alkmaar?

JCI Alkmaar zet zich al sinds 1965 in voor de persoonlijke ontwikkeling van haar leden en  voor diverse goede doelen en projecten in Alkmaar en omgeving. JCI Alkmaar steunt jaarlijks goede doelen met o.a. het Alkmaar Culinair Plaza en de JCI Challenge.

Al sinds 1992 organiseren wij jaarlijks in Alkmaar het Alkmaar Culinair Plaza het meest spraak- en smaakmakende evenement van Alkmaar. Zoals ieder jaar gaat de opbrengst, na aftrek van alle kosten, naar goede doelen. Deze editie staat opnieuw geheel in het teken van lekker eten en drinken. Speciaal voor de sponsoren wordt de vrijdag ingericht om samen met klanten en andere sponsoren te genieten van al het goede dat het Culinair Plaza te bieden heeft.

Naast het Plaza organiseren wij dit jaar ook weer de JCI Challenge. Dit evenement dat ook al sinds 2009 jaarlijks organiseren belooft wederom een succes te worden. Voor de sponsoren, de goede doelen en de sfeerfoto's verwijzen wij je graag naar de speciaal daarvoor ingerichte website. 

Created by Trefnet  •  Powered by SHARK Connect