Awards JCI Alkmaar

Jaarlijks worden tijdens de laatste vergadering de awards uitgereikt aan JCI Alkmaar leden. Er zijn momenteel drie Awards: BOV-award, JCI University en Activity Award.

De BOV-Award staat voor Beste Ondernemers Visie en wordt uitgereikt aan het lid met de beste visie, originaliteit en onderscheidend vermogen in de markt. De JCI University wordt uitgereikt aan één van de deelnemers die tijdens een JCI vergadering zijn kennis, passie of ervaring deelt met mede-leden in een presentatie. De Activity-Award wordt vervolgens uitgereikt aan het lid met de grootste ‘actieve’ bijdrage van dat jaar.

BOV-award van 2019

BOV & Activity & University award 2018

De BOV-award 2018 van JCI Alkmaar is gewonnen door Marco Kramer van PRO6 Vastgoed. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het lid met de beste visie, originaliteit en onderscheidend vermogen in de markt. De uitreiking vond donderdagavond 20 december 2008 plaats tijdens de jaarlijkse bestuursverkiezing van JCI Alkmaar.

PRO6 VASTGOED ontwikkelt én ontwerpt binnenstedelijke vastgoedprojecten, hoofdzakelijk woningen, zowel nieuwbouw als transformatie. Marco Kramer is samen met Bas Verlaan oprichter van het bedrijf. Zij werken al enkele jaren gestaag en op een onderscheidende wijze aan de groei van het bedrijf. Via strategische stappen, slimme en mooie ontwikkelingen en projecten weet te realiseren. Beeldbepalende projecten, veelal in samenwerking met meerdere regionale én JCI Alkmaar gerelateerde partners. Hierbij maken zijn de regio en in het bijzonder Alkmaar steeds een stukje mooier meer bijzonder.

Activity award

De Activity-award, voor het lid met de grootste ‘actieve’ bijdrage van dat jaar, werd uitgereikt aan Lars Cramer. Zijn getoonde betrokkenheid, daadkracht, volharding en zeer zeker ook zijn overtuigingskracht. Met als uiteindelijke doel: een nieuw vormgegeven Culinair Plaza.

De Activity-award bestaat uit een meter gebak, gemaakt door A.C. de Boer uit Alkmaar.

JCI University

De JCI University, voor de meest inspirerende en gepassioneerde presentatie, werd uitgereikt aan Bart Matthaei.

Hall of fame

BOV-Award Activity Award University Award
2019 Pieter de Boer Christiaan Klinkenberg n.v.t.
2018 Marco Kramer Lars Cramer Bart Matthaei
2017 Kees Meijer Rick Veeken Jan-Willem van der Hek
2016 Kees de Groot Daan Faber
2015 Dolf Leegwater
2014 Ewout Vet Dolf Leegwater
2013 Ruben Bak
2012 Rogier de Waard
2011 Loek Dingerdis
2010 Miel Tiebie
2009 Schalk Stalman
2008 Gem Bot
2007 Michael Boon
2006 Bob van der Hout
2005 Mark Snijders
2004 Piet de Geus
2003 Cees Bruyn
2002 Patrick Oud
2001 Pieter Haverkamp
2000 Rob Boerlage
1999 Feike Dokter