Alkmaar Energie Box

mogelijk gemaakt door:

JCI Alkmaar

JCI Alkmaar lanceert de Alkmaar energy box, een box barstensvol energie! De opbrengst gaat naar het goede doel!

JCI-Alkmaar-energy-box
JCI Alkmaar is meer dan alleen Alkmaar Culinair Plaza of de JCI-Challenge. Deze mooie events kunnen door COVID-19 helaas geen doorgang vinden, zodat wij geen opbrengsten hebben om te kunnen uitkeren aan de goede doelen. Nu COVID-19 de hele wereld in haar greep heeft, er geen Alkmaar Culinair Plaza of de JCI Challenge kan plaatsvinden, is het lastig om de energie te vinden. Nou daar hebben wij wat op bedacht! Echt iets om naar uit te kijken. Met deze goedgevulde box vol verrassende, leuke en gezonde inhoud om jezelf en het hele gezin vitaal te houden kan je er weer tegenaan!

De inhoud blijft je verrassen en draagt bij aan een energy boost voor jou en jouw dierbaren in deze tijden van COVID-19. Het wegvallen van onze events, proberen wij op te vangen met de verkoop van onze verrassende energy box. Een Win-Win situatie, want de opbrengst van deze box gaat volledig naar de  geselecteerde goede doelen! De box kost €50 exclusief BTW, maar vertegenwoordigt een waarde van meer dan €100.

Dus doe mee, steun het goede doel en houdt Alkmaar en omstreken vol ENERGIE met deze box!

Meteen bestellen? Mail naar info@jcialkmaar.nl

Stichting Voetbal Helpt

De Stichting Voetbal Helpt laat kinderen uit een financieel minder gezin/omgeving in de lange schoolvakantie meedoen aan voetbalevenementen/kampen.

Op deze wijze hebben zij iets om naar uit te kijken in hun vakantie. Maar het belangrijkste daarbij is dat ze met sporten plezier hebben, hun zelfvertrouwen versterken en nieuwe vrienden maken.

En daarbij spelenderwijs ervaren dat ze door iets veel te oefenen het vanzelf beter kunnen. Een ervaring waar ze veel aan hebben

Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar

http://www.mkcalkmaar.nl/

De Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar (SMKA) heeft zich tot doel gesteld de beleving van het zieke kind en het gezin te verbeteren. Dit betekent dat de SMKA initiatieven neemt en ondersteunt die de beleving van de ziekte voor zowel het kind als ook het gezin aangenamer probeert te maken. De Stichting is een initiatief van medewerkers van de afdeling kindergeneeskunde van de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar. In het bestuur zitten ondermeer kinderartsen, para-medici, pedagogisch medewerker(s) en financieel deskundigen.