Onze leden

JCI Alkmaar bestaat uit een dynamische groep jonge ondernemers en ondernemende mensen tot en met 40 jaar.

In de december vergadering kiezen de leden jaarlijks het bestuur van het volgende jaar.

Bestuur 2020
Janwillem van der Hek (voorzitter)
Bart Matthaei (secretaris)
Dolf Leegwater (penningmeester)
Janwillem Swart (bestuurslid)
Sebastiaan Westmeijer (bestuurslid)

Ak Azizi

Indus Consultancy

Financieel en belastingadvies voor MKB- en familiebedrijven. Ook kunt u bij ons terecht bij (r)emigratieplannen uit/naar het buitenland, zowel zakelijk als privé.

Arjan Bot

MSD

Medisch Adviseur Infectieziekten. Gecertificeerd Orthopedisch Chirurg.

Jerrie Bruins

Dave da Silva Curiël

Lars Cramer

Phidra is een jong, dynamisch accountantskantoor met financiële professionals in diverse disciplines. We kijken niet alleen terug op behaalde resultaten, maar richten onze blik vooral vooruit. Kritisch waar het moet, adviesgericht waar het kan.

Daan Faber

Mark Frerks

In staat om binnen 30 minuten bij nagenoeg elk adres in Nederland voor te rijden. Of het nu gaat om een envelop of een vrachtwagen lading vol.

Jan-Willem van der Hek

Eigenaar, specialist in importeren van exclusieve wijnen uit USA, Europa en Australië. Auteur van het wijnboek ‘Dat Smaakt naar Meer’.

Leon Hoes

Wij zijn sinds 1946 gek op maatwerk. Wij vertellen je daarom ook graag over onze passie en nemen alle tijd om je te helpen aan een nieuw maatpak, maatjasje of een maatshirt.

Frank Kesselaar

Wij ontwerpen, maken en plaatsen exclusieve, handgemaakte producten van o.a. staal en RVS, waar jij én wij trots op zijn.

Christiaan Klinkenberg

Specialist in industriële machines en lijnen voor precisie verwerking van chocolade, banket en koek.

Dirk Kramer

Zuurkoolmaker met passie voor bedrijfsvoering. Trots op het maken van deze heerlijke en gezonde gefermenteerde groente!

Marco Kramer

Architect en eigenaar Pro6 Vastgoed. Sterk in het ontwikkelen én ontwerpen binnenstedelijke vastgoedprojecten.

Dolf Leegwater

LeKo Expeditie vervoert alles met extra zorg en aandacht. We behandelen elk transport alsof het onze eigen spullen zijn.

Bart Matthaei

Pragmatische en ervaren (IT) ondernemer met een focus op innovatie en digitale transformatie.

Martijn Stroet

Enthousiaste duizendpoot. Commercieel ingesteld met twee rechter handen. Een creatieve aanpakker met grote passie voor events, sport, entertainment en reizen.

Janwillem Swart

Commercieel manager (verantwoordelijk voor sales en marketing & communicatie) bij het mooiste en meest betrokken verzekeringsbedrijf van Nederland.

Thomas Ursem

ALD Automotive is een wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen en biedt autoleasing en vlootbeheer aan in 43 landen. De organisatie staat vooraan op het gebied van innovatie, duurzaamheid en persoonlijke service.

Mark Jan Vermeij

Bedrijfsmakelaar met focus op de regio Alkmaar. Graag tot uw dienst om met u de verhuur, verkoop of taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel te verzorgen.

Sebastiaan Westmeijer

Full service financieel adviesgroep met vele jaren ervaring bij diverse banken en financiële instellingen. De kracht van onze consultants is dat zij voor bijna ieder vraagstuk rond bedrijfsfinancieringen, bedrijfsovernames, fiscale structureringen, bedrijfswaarderingen en rendementsverbeteringen een oplossing weten te bedenken én te realiseren.