Onze leden

JCI Alkmaar bestaat uit een dynamische groep jonge ondernemers en ondernemende mensen tot en met 40 jaar.

In de december vergadering kiezen de leden jaarlijks het bestuur van het volgende jaar.

Bestuur 2019
Leon Hoes (voorzitter)
Bart Matthaei (penningmeester)
Dolf Leegwater (bestuurslid)
Janwillem Swart (bestuurslid)
Sebastiaan Westmeijer (secretaris)

Ak Azizi

Indus Consultancy

Financieel en belastingadvies voor MKB- en familiebedrijven. Ook kunt u bij ons terecht bij (r)emigratieplannen uit/naar het buitenland, zowel zakelijk als privé.

Arjan Bot

Spaarne Gasthuis/Amsterdam UMC

Arts-assistent in opleiding tot orthopedisch chirurg in het Spaarne Gasthuis. Daarnaast financieel en strategisch adviseur afdeling Orthopedie Amsterdam UMC.

Pieter de Boer

Jerrie Bruins

Dave da Silva Curiël

Lars Cramer

Phidra is een jong, dynamisch accountantskantoor met financiële professionals in diverse disciplines. We kijken niet alleen terug op behaalde resultaten, maar richten onze blik vooral vooruit. Kritisch waar het moet, adviesgericht waar het kan.

Tim Erkamp

Duurzame projectstoffering; wij renoveren en leggen vloerbedekkingen voor allerlei toepassingen. Tevens monteren wij raambekleding voor binnen en buiten. Wij leveren een scala aan producten voor overheid, onderwijs, hotels, utiliteit, zorg & sport.

Daan Faber

Mark Frerks

In staat om binnen 30 minuten bij nagenoeg elk adres in Nederland voor te rijden. Of het nu gaat om een envelop of een vrachtwagen lading vol.

Jan-Willem van der Hek

Eigenaar, specialist in importeren van exclusieve wijnen uit USA, Europa en Australië. Auteur van het wijnboek ‘Dat Smaakt naar Meer’.

Leon Hoes

Wij zijn sinds 1946 gek op maatwerk. Wij vertellen je daarom ook graag over onze passie en nemen alle tijd om je te helpen aan een nieuw maatpak, maatjasje of een maatshirt.

Frank Kesselaar

Wij ontwerpen, maken en plaatsen exclusieve, handgemaakte producten van o.a. staal en RVS, waar jij én wij trots op zijn.

Christiaan Klinkenberg

Specialist in industriële machines en lijnen voor precisie verwerking van chocolade, banket en koek.

Rick Kooij

Adviseert ondernemers op het gebied van continuïteitsvraagstukken, verzekeringsoplossingen en voorkomen van (onbewuste) continuïteitsbedreigende beslissingen.

Dirk Kramer

Zuurkoolmaker met passie voor bedrijfsvoering. Trots op het maken van deze heerlijke en gezonde gefermenteerde groente!

Marco Kramer

Architect en eigenaar Pro6 Vastgoed. Sterk in het ontwikkelen én ontwerpen binnenstedelijke vastgoedprojecten.

Dolf Leegwater

LeKo Expeditie vervoert alles met extra zorg en aandacht. We behandelen elk transport alsof het onze eigen spullen zijn.

Bart Matthaei

Pragmatische en ervaren (IT) ondernemer met een focus op innovatie en digitale transformatie.

René Pronk

René Pronk Golf

PGA Golfprofessional die zijn passie ervan heeft gemaakt mensen van alle leeftijden te helpen met hun golfspel, zowel privé als in groepsverband.

Martijn Stroet

Enthousiaste duizendpoot. Commercieel ingesteld met twee rechter handen. Een creatieve aanpakker met grote passie voor events, sport, entertainment en reizen.

Janwillem Swart

Ik ben manager marketing & communicatie bij het mooiste en meest betrokken verzekeringsbedrijf van Nederland

Miel Tiebie

Offline en online marketingspecialist, waarbij data en Westfriesonderbuik-gevoel elkaar versterken om doelen te behalen.

Thomas Ursem

ALD Automotive is een wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen en biedt autoleasing en vlootbeheer aan in 43 landen. De organisatie staat vooraan op het gebied van innovatie, duurzaamheid en persoonlijke service.

Rick Veeken

Doorgewinterde hovenier

Mark Jan Vermeij

Bedrijfsmakelaar met focus op de regio Alkmaar. Graag tot uw dienst om met u de verhuur, verkoop of taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel te verzorgen.

Bart Vlaanderen

 

Tandarts bij Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) met de focus op het behandelen van angstpatiënten en esthetische tandheelkunde.

Sebastiaan Westmeijer

Full service financieel adviesgroep met vele jaren ervaring bij diverse banken en financiële instellingen. De kracht van onze consultants is dat zij voor bijna ieder vraagstuk rond bedrijfsfinancieringen, bedrijfsovernames, fiscale structureringen, bedrijfswaarderingen en rendementsverbeteringen een oplossing weten te bedenken én te realiseren.